Panik

Börjar få lite smått panik nu.. Allt som jag har kvar på svenskan, delar till projektarbetet och samhällen finns i mitt block som är borta. Måste bli färdig med det nu.. Shiiiet.

Körlektionen idag gick jättebra, ville nästan inte sluta köra.. Plus att jag är färdig med teorin, så nu är det då inte lång tid kvar. På tiden kanske :P

Nu kommer den efterlängtade helgen. Har som vanligt bara träning imorgon, men sen ska jag till skolan ändå och äta och ringa några samtal.

Studiebidrag imorgon. Och ja, de pengarna behövs!

Nu vill jag ha lördag, och en kväll med Malin,Sofie&Aleks. <3

Plugga nu, yeeeiy. Tur studenten snart är här!
Pusshej


Onsdag

Idag har jag haft träning och filosofi. Träningen gick helt okej, är lite seg.. Men kulan gick hyfsat bra ialla fall :)

Måste få klaga lite idag:
Jag förstår verkligen inte varför vi ska lämna in vårt projektarbete 6:e mars :O när andra de andra skolorna har till maj. Veckan efter Rapporten ska vara inne ska loggboken lämnas in och veckan efter det ska vi redovisa det för tvåorna. Jag förstår inte heller varför vi ska lämna in det så tidigt när de tidigare treorna haft till i slutet på april på sig att skriva det.

Filosofin idag var faktiskt helt okej, man har dock oftast ganska ont i huvudet efter deb lektionen. Det går inte att sitta och tänka på något annat, missar man något är det oerhört svårt att förstå resten.. Men lite skratt blev det allt ;)

På fredag kommer jag stanna här i Växjö och träffa Erika och kanske Emelie, senare går vi nog till Simon&Hannes. Stannar nog inte så länge, vill hem och sova så jag är pigg till jobbet på lördag.  Kanske ska träffa min käre moder lite också eftersom hon och Tommy kommer till Växjö :)
På lördagen ska jag som sagt jobba och sen vet jag inte om jag ska åka hem och fira Erik och Sofie och sen åka till Granada. Det går tåg som passar både hem och tillbaka till Växjö, men problemet är ju att jag ska jobba på söndag och frågan är då hur pigg man är.. Men vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag ner till körskolan och sen möta Aleks.
Pusshej

Tisdag

Jag ger upp, jag orkar faktiskt inte bry mig längre. Tänker inte lägga ner tid och energi på det mer.



Har precis haft körlektion, gick helt okej. Ska snart åka till träningen och sen hem och plugga.
Imorgon är det träning - skola - körskolan - hem och plugga som gäller.
Jisses vilka roliga veckor man har.

Knäet har börjat leva sitt eget lilla eländiga liv igen.. Kunde träna nästan som vanlig igår men det gjorde hela tiden ont. Idag har vi bara kast och styrka så det ska nog gå bra, men Fredrik sa att om det inte är bättre på måndag blir det ett återbesök på kära Idrottskliniken hos Stefan. Fattar inte varför det gör ont nu helt plötsligt, har liksom inte gjort något speciellt som skulle kunna orsakat det.

Är oerhört mycket i skolan nu. Eller det har det varit sen jul egentligen.
Värst är nog filosofin eftersom jag inte fattar uppgiften, så vimsigt allt ihop.
Sen ska vi inte glöma käre Björn som ger ut uppgifter på princip varje lektion i både Friskvård och Organisation&Ledarskap. De är inte så små heller.

Nu har jag börjat träna på måndagmorgonarna igen, ganska skönt så man har lite tid på kvällen till att... Ja, plugga.

För övrigt är det bara nio dagar till jag fyller år (a)
Lite deprimerande är ju dock att jag inte tagit körkort ännu. Ooops.

Nu ska jag börja göra mig i ordning så jag är färdig när Emelie kommer tillbaka.
Pusshej

SOFIE <3



Idag är det Sofies dag, därför handlar dagens inlägg enbart om henne :)

Grattis hjärtat! <3
Hoppas din dag blir som du förväntat dig.

Nu ska vi festa gumman ;) haha

Älskar dig! <3 


Helgen lite kort

Nu sitter jag hemma i ett tomt hus och ett TOMT Skåparyd :O
Ska försöka skriva lite nu hade jag tänkt, eller plugga körteori ( så oerhört trååkigt, men det är något som måste göras )

Helgen har varit lugn. Var i Växjö till ett i fredes, sen åkte jag tåget till Osby och satt på pappas jobb till fyra sen åkte vi och handlade och sen körde jag hem, jag hatar verkligen vägen mellan Osby och Hallaryd, så dålig. Den är hyfsat bra i Skåne, men precis vid gränsen till Småland blir den katastrofalt dålig! Något jag lärt mig nu efter att ha bott här i 19 år är att det typ bara är någon kilometer till Skånegränsen, jag har hela tiden tänkt att det är 7-8 kilometer kanske, tänkte ju att gränsen var precis innan Osby. Bra koll jag har, inte för att det är något som är så nödvändigt att veta, men ändå.
Tillbaka till ämnet, efter att jag&pappa hämtat Felix åkte vi hem till paps, tittade på Let's Dance och lite så. Sov där och passade Felix på lördagen. Sen åkte jag hem och kvällen spenderades i soffan tittandes på Melodifestivalen och Wallander med mamma&Tommy.
Lugn helg då alltså.

Jag och Wii går inte ihop just nu, spelade lite för en stund sen men fick lägga ner det ganska snabbt, blir bara arg och irriterad när det inte går som jag vill.
Jag och iTunes går inte heller ihop, igår ville jag bara kasta datorn i väggen när det inte funkade som jag ville! Gaah.

Åker tillbaka till Växjö idag, vill nästan bara att det ska bli kväll så jag kan krypa ner i sängen och titta på Beck :)
Åker vid sju, men har dock inte bestämt om jag ska åka tåg eller buss. Buss är billigare, men efter prishöjningen till 36kr är det inte så värst mycket billigare. Tåg har blivit nästan hälften så billigt än innan dvs 50kr :O och det går snabbare än buss så jag är där vid kvart i åtta istället för halv nio om jag åker buss. Så det lutar mot att åka tåg, men samtidigt kan det vara lite skönt att åka buss, men nej. Tåg blir det nog. Vi får se!

Nä, nu ska jag leta efter lite volontärorganisationer till projektarbetet, har kommit fram till att det nog behövs några fler än de jag har.

Pusshej


Växjö

Tjoo.

16.12 går tåget till Växjö. Yeeey, kul att komma till en tom lägenhet när man skulle kunna vara här hemma. Imorgon blir det till att sitta på körskolan tills de jäkla faserna är färdiga! Två kvar, en av dem är repetition och det är den som tar längst tid med tanke på att man måste klara det tre gånger för att bli godkänd. Oerhört rolig dag.. Kan förhoppningsvis åka hem till Hallaryd på kvällen sen igen.

Hade tänkt vara líte duktig och skriva arbeten nu på lovet, funkar det? NEJ! Det går inte att öppna dem. Härligt..

Snart börjar roligheterna med fördelsedagar :D
Sofie fyller 18 den 23:e februari dvs på måndag! Grattis babe<3
Erik fyller 20 den 3:e mars
Jag fyller 19 den 5:e mars
Malin fyller 20 den 13:e mars
Jessica fyller 26 den 18:e mars 
Cornelia fyller 5 den 20:e mars
Carro fyller 21 den 2:e april
Sabbe fyller 22 den 4:e april
 
Jisses vad pengar!

Hoppas verkligen jag kan följa med till Granada den 28:e! Jobbar den helgen, men ska se om det går bussar eller tåg som passar så jag kan följa med.
Den 14:e mars, då ska jag med:D Fira Malin och Erik och sen Granada och Scotts :) haha.




Grattis Hjärtat! <3
I förskott  :)

Ska fixa mig nu.
Pusshej


Helgen

Jag hade en underbar helg :)
Med tanke på förra årets Alla hjärtans dag som innehöll panik och tårar när C blev kvar på tåget, var det ganska uppenbart att denna dagen skulle bli bättre med födelsadagsfirande för Eve.

Dagen började med att sätta på musiken på högsta volym och börja städa :) Jag gillar faktiskt att storstäda så, speciellt när solen lyser så fint utanför vårt ( oerhört skitiga fönster ). Vid ett kom Aleks&Erik, sen åkte jag&Erik ner till stan så han kunde köpa blommor till Aleks och sen handlade vi mat.
Halv tre cyklade jag ner till stan och träffade de andre och spelade Lasergame. Riktigt kul! Första omgången kan man väl säga att mitt lag förlorade till Max -49 mot det andre lagets 290 poäng. ( Mycket möjligt att det var 390 eller något, mitt minne är som sagt inte det bästa )  Men andra omgången vann vi :) Great job!
Sen åkte jag hem till lägenheten och gjorde mig iordning. Åkte hem till Jessica på förfest och sen åkte vi ner till Kafé de Luxe. Riktigt kul!
Tack för en oerhört rolig kväll :)

Hör och häpna;
Jag tog mig i kragen och var ute och sprang idag :O I en timme! Inte dåligt med tanke på att jag verkligen avskyr att bara springa. Känner mig väldigt nöjd :)

För övrigt saknar jag fotbollen så sjukt mycket! Vill verkligen kunna spela!

Nu är det kvällsmat som gäller :)

Pusshej

Prov

Sitter och väntar på att klockan ska bli 16.30 så jag kan göra psykologiprovet.
Känns helt okej.. Provet handlar om minnet, yeeey. Lyckat. Men det ska nog gå bra:)

Har gjort ett karriärstest idag.
Top tre:
1. Sjukgymnast
2. Massör
3. Personlig tränare

Stämmer ju in ganska bra med tanke på vad jag ska plugga sen :)

Nu ska jag läsa genom anteckningarna en sista gång. Efter provet ska jag möta Aleks och vandra hemåt, blir nog att springa en runda ikväll eftersom jag missar träningen.
Träning imorgon och sen körskolan. Ska titta lite på balklänning om jag hinner med, det återstår att se vad tiden vill.

Pusshej ( Önska mig lycka till! )

Utmaning

Regler:

• Gå in i mappen Mina bilder

• Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

• Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.

· Utmana sex andra personer och länka till dem.


Förfest hemma hos Cornelia innan Oléo.

Jag utmanar:
Stinha Johanna Andersson Erika Malin Sofie
Det får räcka med fem stycken eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg :)


Det hinns faktiskt inte med så mycket skrivande i bloggen nu.
Men kan väl säga att jag hade det väldigt bra i Stockholm :) Skriver mer om det någon annan gång.

Pusshej


Hemtenta

Sitter med hemtentan i psykologi. Fattar ingenting! Känner mig trög :P Johanna kommer sen och ska hjälpa mig lite :)

Är en aning trött efter studentfesten igår, men det var värt det.. Hade så sjukt kul! Tack Erika :)<3
Efter många om och men så följde jag med, trots att planerna ändrades och jag gick hemma och var hyfsat arg för att jag inte kunde ha på mig det jag hade planerat.. Fick lite smått panik när jag gick där hemma en halvtimme innan jag skulle åka och inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig.. Jag menar hur mycket kläder har jag i lägenheten som passar in på AfterSki-tema?
Efter att till slut kommit över kläddilemmat träffade jag Erika,Sanna,Ellen,Josefin&en till, ( Jag är fruktansvärt dålig på namn) sen gick vi en liten runda till Pauze och sen till Oléo. Riktigt rolig kväll :)

13.20 går bussen mot Ljungby och sen är mamma&Tommy där och plockar upp mig sen åker vi vidare till Stockholm. Vet inte riktigt hur planerna ser ut för resten av helgen, men blir nog inget annat än bra :)
( Ingen snö där uppe tack )

Var som sagt på bio i onsdes. Benjamin Buttons otroliga liv. Har ni inte sett den; Se den!
Älskar den filmen!
På friskvården igår fick vi se en dokumentär; Benlös, armlös, makalös. ( Tror den hette så, eller; Armlös, benlös, makalös) I alla fall, har ni inte sett den;Se den! Galet hur han orkar.

Pusshej, skriver nog igen efter helgen!

Lycklig

Nu är humöret uppe på topp igen :D
Fick ett mail av svenskaläraren; MVG på talet  
:D :D :D


LYCKA ! :)

S

Glömde nämna att jag ska till Stockholm i helgen :)
Ska bli väldigt skönt att komma iväg lite !
Pusshej :)

Stress

Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera här, men tiden finns inte riktigt till för det just nu.. ( Hade 32 olästa bloggar att läsa när jag kom till skolan idag, får läsa någon då och då så jag hinner med allt annat som ska göras )
Igår spenderade jag ungefär två minuter framför datorn, och det är oerhört lite med tanke på att vi har egen dator här på skolan.
Hade helt glömt bort att vi skulle hålla ett tal i fem minuter igår.. Så på samhällslektionen någon timme innan fick jag allt sitta och skriva ett helt tal :O
Men, jag blev faktiskt nöjd, det gick förvånansvärt bra. Höll ett hyllningstal om hur stolt syster och moster jag är. Fint tal faktiskt :)

Kommit igång med träningen på riktigt nu med. Hääärligt :)
Teknikträning idag och är väldigt nöjd med hur jag stötte.. Mycket bättre än sist, plus att det kändes som den bästa kastträningen sen vi började i trean. Kände att jag fick med mig både fötter och ben och orkade trycka på riktigt på slutet, blev lite trött den sista kvarten, men det är väl kanske inte så konstigt med tanke på att jag stötte i en timme. Sådana träningar gör en på bra humör. Det bra humöret försvann dock ganska snabbt när tröttheten kom ifatt. 

Nu ska jag skriva och läsa lite medan jah väntar på Emelie, sen ska vi till specialistläkargruppen och sen hem och läsa lite. Sen blir det bio; Benjamin Buttons otroliga liv :)

Imorgon är det  körlektion
skola
träning
studentfest som gäller. En bra dag :)

Pusshej!

RSS 2.0