Sorry

Jag har nästan varit hemma en hel vecka och har fortfarande inte uppdaterat en enda gång. Dåligt, jag vet. Och ännu sämre är jag nu, för jag hinner inte skriva något om resan nu heller.
Ska försöka hinna och orka göra det imorgon, men jag lovar ingenting.

Btw, Tunisien var oförglömligt! Helt sjukt bra! Men mer kommer nästa gång jag skriver (:

Nu måste jag kila, har lite saker att göra innan jag börjar jobba vid fem.

Dagarna som gått

De har bestått utav jobb för det mesta (:
I tisdes sprang jag på S nere i stan, så var där nere i någon timme (: Mys .
Efter det cyklde jag hem och där var kräftskivan i full gång :D En rolig kväll (:

Igår jaobbade jag till halv fyra, och sen fick jag stressa till tåget. Åkte hem och packade det sista, sa hejdå till alla och sen vidare till Erik. Nu sitter vi här och låter tiden gå. Ska in till Älmhult sen och fixa lite med skattepengarna och sen handla till resan :D Efter det åker vi till Brokhult, färga lite hår (: Sen är det bara till att förbereda sig, för kl 6 kör bilen mot Malmö, sen tåg över till Kastrup och 10.50 lyfter planet :D

hinner kanske uppdatra en gång till innan vi åker, men om inte; Ha det bra här i Sverige så hörs vi igen om lite mer än en vecka :D

Back to work

Idag blir det jobb.. Har varit bortt från jobbet en vecka nu och det känns nästan konstigt att börja igen :P
Skönt att börja med en kort dag nu efter jag varit sjuk, 11-15.

Nu ska jag fixa lite och sminka mig lite för första gången på en vecka ;)

Som sagt

Dagen och natten på ön blev inte som planerad "/
Kände redan på morgonen att det gjorde ont när jag andades, men tänkte att det går över så jag,Aleks&Tilda åkte in till Älmhult och handlade och sedan hemm till T och vidare ut till ön.. Satte upp tältet och fixade lite, åt och hade det mys (:
Sen gick det bara neråt, fick väldigt svårt för att andas och jag frös så sjukt mycket. Tänkte att om jag går och lägger mig så blir det kanske bättre, men icke. Vid halv två (?) kom mamma&Tommy och hämtade mig och jag fick hem och lägga mig i min säng.
Så igår åkte jag&mamma in till läkaren, fick ta några prover och han började prata om astma och då började jag bli rädd men som tur var gav proverna inget utslag på det men han sa också att man inte kan vara helt säker.. Han kom fram till att det jag har nu är infektion i luftstrupen, så jag har fått penicillin och hoppas på att jag ska bli frisk snart.


Idag var det tänkt att jag skulle åkt till Växjö med Aleks&Sofie, vi skulle åkt på förfest hos Stinha och sen in till stan. Men jag fick allt stanna hemma i Hallaryd. Hoppas i alla fall att ni får det kul (:
Jag ska ta det lugnt nu och se till att bli riktigt frisk nu eftersom det enbart är en vecka till vi åker, och jag TÄNKER inte vara sjuk då! Dock äter jag penicillin de två första dagarna vi är där "/

Mormor ringde nyss och sa att morfar satt igång grillen så jag ska upp dit och försöka få i mig lite mat och sen får vi se om jag stannar där eller om jag går hem igen.

Sjuk igen

Är väldigt trött på detta nu. Men idag fick jag i alla fall penicillin så jag hinner bli helt frisk innan vi åker. Dock blir ju inte helgen som planerad "/

Nu ska jag bädda ner mig i sängen igen!

ÖN

Har precis kommit hem från Ljungby.
Packade på fem minuter så nu ska vi åka till Tilda och sen vår årliga tripp till vår ö :D KOmmer bli myys (:

Skriver igen imorgon!

Fotboll

Efter att jag varit hos läkaren bestämde jag&Aleks att vi skulle köra till Hamneda och titta på damlaget. Shiit, vad jag ville spela!

Aleks ska sova här inatt, vi ska nämligen köra till Ljungby ganska tidigt så.. Skjutsa morfar till sjukhuset.
Efter det ska vi till Tilda och sen ÖN :D <3

Nu ska vi sova!
God natt!


Dagen

Ingen sovmorgon idag inte! Mamma väckte mig vid kvart över nio :O

Just nu försöker jag få tag på någon på polisen i Stockholm, men det är ju i princip omöjligt. Men ska fortsätta ringa som en galning!

Ska strax fixa mig lite och sen köra in till Älmhult på undersökning. Ta några tester och lite så, och jag är inget stort fan utav sprutor så börjar bli lite nervös nu. 

Kommer uppdatering ikväll.

USA

Idag har jag ju jobbat. En väldigt lugn dag.
Efter jobbet körde jag och lämnade in den gamla studsmattan på Jula och efter det körde vi hem och jag fick ta en snabbdusch och göra mig i ordning inför intervjun. Shit vad nervös jag var! Eftersom hela intervjun skulle hållas på engelska var jag sjukt nervös att jag skulle haka upp mig och glömma bort de lättaste orden och allt, men det gick jättebra (: Så nu är det bara de sista papperna som ska skickas in, sen är det bara att vänta på att en familj ska ringa :D


Efter intervjun körde vi hem till Hallaryd, sen skjutsade jag Aleks till Sofie, fastnade där en stund och efter det körde jag ut till Malin för att hon skulle fylla i något papper som ska skickas till STS. Det hanns med massa skvaller från helgen och prat om Tunisien (:
( Jag kom på att jag glömde berätta en av de roligaste händelserna från helgen som jag MÅSTE berätta för dig, HAHA )

När jag kom hem åta jag lite och pratade med Emelie. Trevligt (:
Men kommer inte träffa henne innan hon åker, vilket är synd. Men båda ska ju till lilla USA så ;)

Imorgon ska jag på hälsoundersökning kl 14 och innan dess är det lite saker som ska göras, men jag ska ha en lång sovmorgon! Har inte fått sova ut på väldigt länga så jag tycker att jag förtjänar det (:

Även denna helgen som kommer ska vi festa (: Både fredag och lördag, men jag ska ta det lite lugnt med tanke på att jag jobbar öppning hela helgen.
Så på lördag börjar jag jobba igen och sen jobbar jag fram till onsdagen och då blir det till att hem och packa för på torsdagen ska vi till Brokhult och färga hår och fixa och sen in till Älmhult för att handla till resan. Jag lovar att jag kommer glömma något, men jag ska redan imorgon skriva en packlista och packa ner lite saker som jag vet jag inte kommer använda innan vi åker.

Nu - SÄNGEN! Med en kopp te (:

Emmabodafestivalen- Känns som 2009

Har nästan precis kommit hem från Emmaboda. En helt galen helg!
Har haft sjukt kul och jag bara tacka mina vänner för en underbar helg (:
Jag är alldeles för trött för att skriva vad som hänt, men allt ni behöver veta att det varit BRA! Kommer kanske skriva om att imorgon.

Visst hände det saker som inte var riktigt lika kul, och jag skulle kunna sitta och tycka synd om mig själv och ångra saker som hände eller som sades, men det gör jag inte! Nu kom sanningen fram och nu är det bara till att deal with it och gå vidare, och det ska jag göra med råga ( TUUUNISIEN )  :D
Life is a bitch, and I love it!


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta och efter det ska jag köra upp till Växjö för att jobba öppning imorgon och på intervju efter det. Sen är jag ledig några dagar vilket är så skönt!
På onsdag åker äntligen jag,Aleks&Tilda till ön, ska bli skönt att umgås lite med dem, vi har typ inte träffats allihopa sen vi flyttade ut ur lägenheten.


( Enbart 12 dagar till Tunisien )


RSS 2.0