Oohno

Sov själv i lägenheten inatt, det vill jag inte göra igen än på ett tag. 
03.45 vaknade jag av att någon bankade jättemycket på en fönsterruta intill våra fönster, trodde först när jag vaknade att jag hade drömt men icke, han/hon/den/det bankade på ännu mer. Sen blev det tyst i några sekunder, sen började han banka på dörren ner till källaren där vi bor. Visste fasen inte var jag skulle ta vägen, låg med täcket över huvudet ett tag.. Efter två minuter kanske blev det tyst och en liten stund senare hörde jag röster där ute. Håkan och en tant hade också vaknat av det och var nere och skulle kolla vem det var, men han var redan borta. Ställde mig och tittade i titthålet och hörde bara att Håkan sa något om att han måste kommit in här eller något.. Fattade inte riktigt vad han sa.
Efter det gick jag och la mig igen och satte på en film, somnade inte förens vid 05.00 ungefär..
Himla tur Tilda kommer idag så jag slipper sova själv!

Igår var jag ganska frisk och jag tänkte: Yeey, Frisk och börja träna snart.
Men nejdå, idag mår jag skit igen.. Blir gaalen på det här!
Är i skolan i dag i alla fall, missade en hel del förra veckan och nu börjar vi med några nya kurser så det känns som att man måste vara här.

Pusshej

Sick

Längesen jag skrev nu, jag vet, men jag har inte haft tillgång till en dator..

Varit sjuk sen i måndes, yeey, kuul.. Är på bättringsvägen nu, men jag hostar fortfarande upp lungorna vilket är det jobbigaste.

Förra helgen var händelserik, men orkar inte skriva så mycket om vad som hände.
På fredagen var vi hemma hos Stinha på middag och förfest, sedan åkte vi in till stan och satte oss på Paus och sen Sports, och sen gick jag&Erika vidare :)
Lördagen bestod av jobb, och sen hem och fixa sig och sedan vidare till Jessica på förfest. Jag,Sabbe&Eve åkte ner till stan och satt på Paus och åkte sen till Barca och sen på efterfest :)
Helgen i korta drag där.



I veckan har jag bara legat i min säng och tittat på O.C.
Min bästa vän i lägenheten nu när jag är sjuk är helt klart min stora, tjocka, varma Världsungdomsspelen-tröja! Strax därefter kommer platsen i sängen närmast elementet!
Ingen rolig vecka, men hoppas på att denna ska bli bättre. Börja träna lite lätt denna veckan med! :)

Glömde; var på personalmöte i torsdes när jag var hyfsat frisk, men efter att ha spelat Lasergame blev det sämre än vad det var tidigare i veckan. Trots sjukdomen var det galet roligt att spela Lasergame! Sedan var vi och åt på Båtsmannen, gooott :) Sedan vidare till Jessica en stund och sen hem bums i sängen.

Det var min vecka det..

Pusshej

Nono

Växjö är inte precis min favoritstad kan jag ju påstå.. Mycket att klaga över, men orka det.

Kan inte med lägenheten just nu heller, sover så sjukt dåligt där, ligger och vrider mig i timmar innan ögonen vill slockna.

Det som driver mig nu är helgerna och ( det bästa ) Tunisien!
Det är ett tag kvar innan vi åker, men att drömma sig bort när alla andra här pratar om träningslägret får mig att längta ännu mer!
Jag&Aleks pratade lite om det igår med, gaaasch, jag vill åka nu.. Kommer bli helt galet roligt :) 14-21 Augusti Babes <3
=)


Nu ska jag snart gå och lämna in min cykel, yeeey, so fun!


Pusshej


Granada

Har inte varit så duktig på att skriva här.. Detta inlägg kommer inte bli så långt heller.. Men det är något i alla fall :)

Var på Granada igår med Aleks,Sofie&Malin <3 Så sjukt kul var det. Är för lat för att skriva, men det räcker att ni vet att det var kul!

Har ingen koll på dagarna när det är lov, men här om dagen var (även här) jag,Aleks,Sofie&Malin hos Erik och åt goood mat och spelade lite och pratade massa skit :D Det gillar vi.

Imorgon åker jag till Växjö igen. Inte med glädje kan jag väl säga.

Menmen. Det får räcka!
Pusshej


RSS 2.0