Sol - ingen dator!

Är det sol ska man inte sitta framför en dator och skriva blogg, så nu ska jag snart ta cykeln till Jessica och passa C till kl 6. Sen blir det bio (:

Btw, jag äger på Robinson!


Konfliktanalys

Jobbet idag gick bra..
Enbart en djup suck kom idag när en buss med ett fotbollslag kom (det brukar annars vara ett antal djupa suckar). 17 Orginalmål och ett minimål, men man blev faktiskt peppad när alla kom in och det var inte jobbigt överhuvudtaget (:

Tog en paus från pluggandet innan och kollade på Robinson, men funderar starkt på att sluta titta på det tills Christian åkt ut, tycker inte riktigt om honom..

Sitter och fryser som en dåre, men ska ta mig an konfliktanalysen nu! Har hittat den mesta faktan jag behöver, så nu är det bara att låta fingrarna sätta sina avtryck på tangenterna.

Nu, skriva!

Vill hem!

Sitter med C och tittar på barnprogram, borde egentligen vara ute i solen men ska städa nu.. Ska öppna dörren ut till balkongen så man får lite friskluft (:

Vill verkligen hem i helgen så att jag kan hälsa på Malin i sitt nya hem :)
Men, som vanligt när jag vill göra något i helgen så ska jag jobba..

Ikväll kommer Jessica hem, så då drar jag mig hemåt till lägenheten och pluggar.. Får även låna Johannas lägenhet i helgen så att jag kan skriva på datorn och hitta information till arbetet jag ska skriva. Tack (a)

Nu ska jag diska och städa!

Körkort

Äntligen körkort ;)
Jag vet att det är sisådär ett år för sent. Skit samma, nu har jag tagit det i alla fall.. Trodde inte att jag skulle klara det på första försöket, men jag förvånade mig själv :P
Hade körlektion i morse som gick sådär, så hem gick jag och fick panik och nästan intalade mig själv att jag inte skulle klara det. Men sov en liten stund och när jag vaknade gav jag mig fasen på att jag skulle klara det.. Gick ner till körskolan och hade en kort körlektion som gick mycket bättre än den på morgonen. Körde till Vägverket och hade uppkörningen.


Så sinnessjukt skönt!
Men samtidigt var det lite vemodigt att säga tack och hejdå till Maggan och Kent.

Så imorgon tänker jag belöna mig själv med en väska eller en klänning på H&M! =)

Nu ska jag&Cornelia titta på Madagaskar :)

Bilder

Är på tok för trött för att skriva vad jag har gjort idag, men värt att nämna är att vi firat mormor&morfars guldbröllop idag. Grattis till dem :)

Bilder på kattungarna, 3 dagar gamla;
   

 Så ofantligt söta. Jag hoppas på att min griskatt är en hona så att den inte säljs! =)

Kiseungar

Nu har Emma fått fyra små kattungar. Så sjukt söta. Kommer bilder imorgon, jag vet att jag sagt så många gånger, men imorgon kommer det faktiskt bilder :)

Sms:ade lite med Emelie nyss, härligt att höra att ni har det så bra =)

Nu ska jag ner och titta på den nya serien med Alexander Skarsgård.

( Bara utav detta lilla kan man se vilka som verkligen är ens riktiga vänner! )

It feels good

Hade uppskrivning idag :)
När den gröna texten Godkänd kom upp slog mitt hjärta volt.. Shiit vad nervös jag var. Men nu är det gjort i alla fall. Håller nu tummarna för att jag ska klara uppkörningen med! (:


Dagen

Nu har vi precis haft redovinsning utav våra projektarbeten. Ganska kul faktiskt :)

Har precis varit och köpt min studentklänning. Yeey:)

Nu ska vi skriva lite på friskvården och sen äta.. Efter det har vi filosofi och sen ska jag följa med Stinha och gå ut med någon hund, och sen hämta någon unge på dagis :)

Sen hem och äta och plugga. 

Nervös? JA!


Spaniengänget

Till alla friidrottare som åker till Spanien inatt:

Ha det underbart!
Tänk lite på mig ibland då och då (:

Blond ! =)

Äntligen, Äntligen, Äntligen är jag blond igen. Har lite kvar, men nu är det mesta gjort i alla fall :)

Kommer inga bilder idag.. Glömde helt bort det. Så det kommer lite senare, har ju glömt min sladd till datorn i Växjö..

Imorgon bär det av till Växjö vid 11. Jobba 13-19.
Vi synes och höres!

Älskar sool

Att kunna gå i shorts och linne ligger på top på pluslistan :D

Kvällen igår var lugn och trevlig :) Var så sjukt trött bara..

Om en timme ska vi ner till Perssons och fira en massa :) Kommer bilder senare, förhoppningsvis, från gårdagen när vi jobbade lite på huset här hemma och på de fina tårtorna som Sabbe har gjort till ikväll:)
Och jag ska bli blond igen :D :D Ska bli skönt at få bort denna tråkfärgen jag har nu.

Skriver senare !

Take It To The Limit

Mitt lov har bestått utav jobb, utbildningar och ångest över att jag nästan hela lovet har varit i Växjö.. Det är inte okej!
Åkte upp tidigt i måndes och jobbade, körlektion och utbildning i tisdes och utbildning igår. Åkte hem idag och har suttit framför datorn för det mesta och letat utbildningar som massage- och friskvårdsterapeut, men utan något positivt resultat. Det finns många bra utbildningar på folkhögskolorna som jag jättegärna vill gå, men man måste vara 20 för att få studiemedel. Så där skiter det sig..
Universiteten är inget att hurra för. En KY-utbildning som finns i Linköping är helt perfekt och jag hade gjort nästan vad som helst för att få gå där, men icke ; Du måste dessutom ha slutfört dina gymnasiestudier innan sista anmälningsdag, du kan alltså inte söka till årets kursstart om du nu läser sista året på gymnasiet.
Aaaargh..

Så just nu funderar jag på att vänta med att plugga och åka till USA ett år och sen antingen plugga eller åka till Ghana när jag kommer hem..
Ghana är ju något som jag ska göra, även om det innebär slit för att få ihop pengar, så ska jag göra det!

Helgen ser ut som följande:
Fredag: Grillkväll hos Erik.
Lördag: Fira påsk,Sabbe&Carro.
Söndag: Åka till Växjö och jobba.

Dagen idag har varit ganska tråkig, men nyheten om att 6-9 klasserna på Ryfors får vara kvar gjorde att jag blev på lite bättre humör i alla fall.

Så nu sitter jag här med ett glas vin i handen och en filt runt om mig och funderar starkt på att gå och poppa popcorn och gå och lägga mig & titta på Twilight (igen)
Yes, så blir det.
Sov sött! 


Min helg

I fredes hände det inte så mycket, åkte hem och grillade för första gången i år :)  Så gott!!
Provade även balklänning, så nu är den fixad. Började ju nästan få lite panik för att jag inte har tittat på någon, så det är skönt att den är fixad i alla fall. Ska se om jag kan köpa studentklänningen denna veckan med :)

Lördagen började med att mamma och Tommy kom in och sjöng för Sabbe kl 05.50, eftersom Sabbe promt ville ha frukost på sängen. Somnade sen igen och vaknade lite innan åtta av att Erik ringde för att väcka mig eftersom vi skulle till Kristiandstad. En trevlig liten resa med Aleks,Erik,Ebba&Theodor.
Förälskelsen jag nämnde innan idag var min förälskelse till Skäggagamerna som Aleks&Erik köpte ( de är de enda ödlorna som jag vågar hålla av dem de har ) Ringde och föreslog att mamma kunde köpa sådana till mig i studentpresent, som svar fick jag: HAHA.
Så jag kan väl glömma det ;) hehe.
Sedan åkte vi hem och hämtade Cornelia och åkte till tatuerrstudion och satt och väntade där i två timmar medan Erik tatuerade sig. Satt och myste med Dott och Atta :D Efter det åkte vi hem till Erik och satte in ödlorna och flyttade Tindra till sitt nya hem :)
Åkte hem och åt och sen åkte vi ner till Aleks och päste :) En härlig dag med oerhört härligt väder.

Idag har jag bara tagit det lugnt och inte gjort något nödvändigt.. Ska strax köra till Osby sen till pappa för att fira Sabbe :)

Imorgon börjar sökandet till universitet och sånt grejs. Yeey.

Nu måste jag bara slänga på lite mascara och sen åka. Sess!

Uppdatering

Uppdaterar ikväll om helgens händelser och förälskelser :)


RSS 2.0