Stress

Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera här, men tiden finns inte riktigt till för det just nu.. ( Hade 32 olästa bloggar att läsa när jag kom till skolan idag, får läsa någon då och då så jag hinner med allt annat som ska göras )
Igår spenderade jag ungefär två minuter framför datorn, och det är oerhört lite med tanke på att vi har egen dator här på skolan.
Hade helt glömt bort att vi skulle hålla ett tal i fem minuter igår.. Så på samhällslektionen någon timme innan fick jag allt sitta och skriva ett helt tal :O
Men, jag blev faktiskt nöjd, det gick förvånansvärt bra. Höll ett hyllningstal om hur stolt syster och moster jag är. Fint tal faktiskt :)

Kommit igång med träningen på riktigt nu med. Hääärligt :)
Teknikträning idag och är väldigt nöjd med hur jag stötte.. Mycket bättre än sist, plus att det kändes som den bästa kastträningen sen vi började i trean. Kände att jag fick med mig både fötter och ben och orkade trycka på riktigt på slutet, blev lite trött den sista kvarten, men det är väl kanske inte så konstigt med tanke på att jag stötte i en timme. Sådana träningar gör en på bra humör. Det bra humöret försvann dock ganska snabbt när tröttheten kom ifatt. 

Nu ska jag skriva och läsa lite medan jah väntar på Emelie, sen ska vi till specialistläkargruppen och sen hem och läsa lite. Sen blir det bio; Benjamin Buttons otroliga liv :)

Imorgon är det  körlektion
skola
träning
studentfest som gäller. En bra dag :)

Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Kim är bäst!

2009-02-05 @ 12:28:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0